Kawijakan Privasi & Cookies

Terakhir diénggalan: 21 Pébruari 2020

Kawijakan Privasi ieu ngajelaskeun kawijakan sareng prosedur kami ngeunaan koleksi, pamakean sareng panyingkepan Inpormasi anjeun sawaktos Anjeun nganggo Ladénan sareng nyaritakeun Anjeun tentang hak privasi anjeun sareng kumaha hukum ngajagaan Anjeun.

Kami nganggo data Pribadi anjeun pikeun nyayogikeun sareng ningkatkeun Palayanan. Ku ngagunakeun Layanan, Anjeun satuju kana pangumpulan sareng panggunaan inpormasi saluyu sareng Kawijakan Privasi ieu.

Tafsir sareng Harti

tapsiran

Kecap-kecap anu huruf awal dimodalan gaduh hartos anu dihartikeun dina kaayaan ieu.

Watesan ieu kedah hartos anu sami paduli naha éta muncul dina tunggal atanapi jamak.

definisi

Pikeun tujuan Kawijakan Privasi ieu:

  • anjeun hartosna individu anu ngakses atanapi nganggo Service, atanapi perusahaan, atanapi lembaga hukum anu sanés pikeun nama jalma sapertos ieu ngakses atanapi nganggo Layanan, sakumaha lumaku.
  • pausahaan (disebut boh "Pausahaan", "Kami", "Kami" atawa "Kami" dina pasatujuan ieu) nujul kana phil-a-phuket.com.
  • affiliate hartosna éntitas anu ngendalikeun, dikawasa ku atanapi aya dina kontrol umum sareng pihak, dimana "kontrol" hartosna kapamilikan 50% atanapi langkung saham, kapentingan ekuitas atanapi jaminan sanés anu berhak milih pamilihan sutradara atanapi otoritas ngatur anu sanés.
  • rekening hartosna akun unik anu diciptakeun pikeun Anjeun pikeun ngakses jasa kami atanapi bagian tina Service kami.
  • website nujul kana phil-a-phuket.com, diaksés tina https://phil-a-phuket.com
  • palayanan ngarujuk kana Wéb.
  • nagara nujul kana: Pakistan
  • Service Provider hartosna jalma asli atanapi sah anu ngolah data atas nama Perusahaan. Éta ngarujuk perusahaan perusahaan atanapi individu anu padamelan ku Perusahaan pikeun ngagampangkeun Jasa, nyayogikeun Pelayanan pikeun pihak Perusahaan, ngalaksanakeun jasa anu aya ka Jasa atanapi ngabantosan Kompeni pikeun nganalisa kumaha Layanan dianggo.
  • Jasa média sosial pihak katilu ngarujuk kana situs wéb atanapi situs wéb jaringan sosial dimana Pamaké tiasa asup atanapi ngadamel akun kanggo nganggo Layanan éta.
  • Data pribadi mangrupikeun inpormasi anu aya hubunganana sareng hiji jalma anu diidentipikasi atanapi tiasa dikenalkeun.
  • cookies mangrupikeun file leutik anu disimpen dina komputer, alat sélulér atanapi alat sanés ku situs wéb anu ngandung wincik riwayat browsing anjeun dina situs wéb ieu ku seueur kagunaan.
  • pamakéan Data ngarujuk kana data anu dikumpulkeun sacara otomatis, tiasa diproduksi ku panggunaan Layanan atanapi tina infrastruktur Service sorangan (sapertos contona durasi kunjungan halaman).

Ngumpulkeun sareng Ngagunakeun Data Pribadi Anjeun

Rupa Data dikumpulkeun

Data pribadi

Nalika nganggo Jasa Kami, Kami tiasa naroskeun anjeun pikeun masihan Kami inpormasi anu tiasa diciptakeun ku pribadi anu tiasa dianggo pikeun ngahubungi atanapi ngaidentipikasi. Inpormasi anu bisa diidentipikasi pribadi tiasa ngalebetkeun, tapi henteu dugi ka:

  • Alamat email
  • ngaran hareup jeung ngaran tukang
  • pamakéan Data

pamakéan Data

Dianggo Data dikumpulkeun sacara otomatis sawaktos nganggo Service.

Data Pamakéan tiasa kalebet inpormasi sapertos alamat Protokol Internét Alat anjeun (mis. Alamat IP), jinis peramban, versi peramban, halaman-halaman Layanan Kami anu Anjeun kunjungi, waktos sareng tanggal kunjungan anjeun, waktos anu dianggo dina halaman-halaman éta, alat unik idéntifikasi sareng data diagnostik sanés.

Nalika Anjeun ngaksés Jasa ku atanapi ngalangkungan alat sélulér, Kami tiasa ngumpulkeun inpormasi tinangtu sacara otomatis, kalebet, tapi henteu diwatesan pikeun, jinis alat ponsel anjeun nganggo, ID alat sélulér unik anjeun, alamat IP tina alat sélulér anjeun, mobile anjeun sistem operasi, jinis browser internét sélulér Anjeun nganggo, identitas alat anu unik sareng data diagnostik anu sanés.

Kami ogé tiasa ngumpulkeun inpormasi anu dikirimkeun ku browser anjeun nalika anjeun nganjang ka Service kami atanapi nalika anjeun aksés dina Service ku atanapi ngalangkungan alat sélulér.

Nyukcruk Téhnologi sareng Cookies

Kami nganggo Cookies sareng téknologi tracking anu sami pikeun ngalacak kagiatan dina Service kami sareng nyimpen inpormasi anu tangtu. Téknologi nyukcruk anu dipaké nyaéta beacons, tag, sareng skrip pikeun ngumpulkeun sareng ngalacak inpormasi sareng pikeun ningkatkeun sareng nganalisa Layanan kami.

Anjeun tiasa ngalatih panyungsi anjeun pikeun nampik sadaya Kuki atanapi kanggo nunjukkeun nalika aya Kuki. Nanging, upami anjeun henteu nampi Cookies, anjeun moal tiasa nganggo sababaraha bagian tina Layanan urang.

Cookie tiasa janten "Gigih" atanapi "Sesi" Cookie. Cookies anu teras-terasan tetep aya dina komputer pribadi anjeun atanapi alat sélulér anjeun saatos Anjeun offline, sedengkeun Cookies Sesi bakal dihapus pas Anjeun nutup wéb anjeun.

Kami nganggo duanana sési sareng Cookies pengkuh pikeun tujuan anu diatur di handap ieu:

  • Dipikabutuh / Pentingna KukiTipe: Sesi Cookies Diadaptasi ku: UsPurpose: Cookie ieu penting pikeun nyayogikeun anjeun kalayan jasa anu sayogi ngalangkungan Halaman Wéb sareng ngamungkinkeun Anjeun nganggo sababaraha fitur na. Aranjeunna ngabantosan pikeun mastikeun pangguna sareng nyegah panggunaan palsu tina akun pangguna. Tanpa Cookies ieu, jasa anu anjeun parantos nyungkeun moal tiasa disayogikeun, sareng Kami ngan ukur nganggo Cookie ieu pikeun nyayogikeun anjeun jasa-jasa éta.
  • Kawijakan Cookies / Perhatosan Panampi KukiJenis: Cookies PersistenAdmined by: UsPurpose: Cookie ieu ngaidentipikasi upami pangguna parantos nampi panggunaan cookies dina Halaman Wéb.
  • Cookies fungsionalitasTipe: Cookies Persisten Diadaptasi ku: UsPurpose: Cookie ieu ngamungkinkeun urang pikeun nginget pilihan Anu anjeun lakukeun nalika anjeun nganggo Halaman Wéb, sapertos émut detil login anjeun atanapi resep basa. Tujuan Cookie ieu nyaéta pikeun nyayogikeun anjeun pangalaman anu langkung pribadi sareng pikeun nyingkahan Anjeun kedah ngalebetkeun deui karesep anjeun unggal-unggal nganggo Halaman Wéb.
  • Nyukcruk sareng Kinerja CookieTipe: Cookies Persisten Diadaptasi ku: Pihak-Katilu Tujuan Tujuan: Cookie ieu dianggo pikeun ngalacak inpormasi ngeunaan patalimarga kana Halaman Wéb sareng kumaha pangguna nganggo Halaman Wéb. Inpormasi anu dikumpulkeun ngalangkungan Cookies ieu tiasa sacara langsung atanapi henteu langsung ngaidéntifikasi anjeun salaku pangunjung individu. Ieu kusabab inpormasi anu dikempelkeun biasana dikaitkeun sareng nami samaran anu pakait sareng alat anu anjeun anggo pikeun ngaksés Wéb. Kami ogé tiasa nganggo Cookie ieu pikeun nguji iklan, halaman, fitur atanapi fungsionalitas énggal dina Halaman Wéb anyar pikeun ningali kumaha pangguna pikeun aranjeunna.
  • Targeting sareng Pariwara CookieTipe: Cookies PersistenAdmined by: Third-PartiesTurutan: Cookie ieu ngalacak kabiasaan browsing anjeun pikeun ngamungkinkeun Kami nunjukkeun iklan anu dipikaresep ku Anjeun. Cookie ieu nganggo inpormasi ngeunaan riwayat browsing anjeun pikeun ngolompokkeun Anjeun sareng pangguna sanés anu ngagaduhan minat anu sami. Dumasar kana inpormasi éta, sareng kalayan Izin Kami, pangiklan pihak katilu tiasa nempatkeun Cookie supados aranjeunna nunjukkeun iklan anu Kami pikir bakal aya hubunganana sareng kapentingan anjeun nalika anjeun dina situs wéb pihak katilu.

Kanggo inpormasi anu langkung lengkep ihwal cookies anu kami nganggo sareng pilihan anjeun ngeunaan cookies, punten kunjukeun Kawijakan Cookies kami.

Pamakéan Data Pribadi Anjeun

Perusahaan tiasa nganggo Data Pribadi kanggo tujuan ieu:

  • Nyadiakeun jeung mertahankeun Service kami, kaasup ngawas panggunaan Jasa urang.
  • Pikeun ngatur akun anjeun: pikeun ngatur pendaptaran anjeun salaku pangguna ladénan. Data Pribadi anu anjeun bikeun tiasa masihan anjeun aksés kana sababaraha pungsionalitas Layanan anu sayogi pikeun Anjeun salaku pangguna anu kadaptar.
  • Pikeun pagelaran kontrak: pangwangunan, patuh sareng kalaksanakeun kontrak mésér pikeun produk, barang atanapi jasa Parantos anjeun mésér atanapi kontrak sanésna ku Kami liwat Jasa.
  • Pikeun ngahubungi Anjeun: Pikeun ngahubungi Anjeun ngalangkungan email, telepon, SMS, atanapi komunikasi elektronik anu sami, sapertos bewara push aplikasi seluler ngeunaan pembaruan atanapi komunikasi informatif anu aya hubunganana sareng fungsionalitas, produk atanapi jasa anu dikontrak, kalebet pembaruan kaamanan, nalika diperyogikeun atanapi wajar. pikeun palaksanaannana.
  • Pikeun masihan Anjeun kalayan warta, nawaran khusus sareng inpormasi umum ngeunaan barang-barang sanés, jasa sareng peristiwa anu kami nawiskeun anu mirip ku anu parantos diangkat atanapi ditaroskeun upami anjeun milih henteu nampi inpormasi sapertos kitu.
  • Pikeun ngatur pamundut anjeun: Pikeun ngadatangan sareng ngatur pamundut anjeun ka Kami.

Kami tiasa ngabagikeun inpormasi pribadi anjeun dina kaayaan ieu:

  • Kalayan Panyadia Layanan: Kami tiasa ngabagi inpormasi pribadi anjeun ka Panyayogi Layanan pikeun ngawas sareng nganalisis panggunaan Layanan kami, pikeun nunjukkeun iklan ka Anjeun pikeun ngabantosan sareng ngajaga Layanan Kami, ngahubungi Anjeun, pikeun ngaiklan dina halaman wéb pihak katilu ka Anjeun saatos Anjeun ngadatangan Layanan kami pikeun ngolah pamayaran.
  • Kanggo Mindahkeun Usaha: Kami tiasa ngabagi atanapi mindahkeun inpormasi pribadi anjeun dina hubunganana, atanapi salami rundingan, mana wae penggabungan, penjualan Aset Perusahaan, pembiayaan, atanapi akuisisi sadayana atanapi bagian tina usaha kami ka perusahaan sanés.
  • Kalayan Affiliates: Kami tiasa ngabagi inpormasi anjeun kalayan gabungan kami, upami anjeun kersa ngabutuhkeun afiliasi anu ngahormatan Kawijakan Privasi ieu. Afiliasi kaasup perusahaan indung urang sareng perusahaan subsidiari sanés, mitra usaha sama atanapi perusahaan-perusahaan sanés anu Kami ngontrol atanapi anu dina kontrol umum sareng Kami.
  • Kalayan mitra Usaha: Kami tiasa ngabagi inpormasi anjeun ka mitra bisnis kami pikeun nawiskeun produk, jasa atanapi promosi anu tangtu.
  • Kalayan pamaké séjén: nalika Anjeun ngabagi inpormasi pribadi atanapi upami sanés berinteraksi di daérah umum sareng pangguna sanés, inpormasi sapertos kitu tiasa ditingali ku sadaya pangguna sareng tiasa disebarkeun di luar masarakat. Upami Anjeun berinteraksi sareng pangguna anu sanés atanapi ngadaptar ngalangkungan Layanan Média Sosial Pésta Katilu, kontak anjeun dina Jasa Média Sosial Katilu Pihak tiasa ningali Anjeun namina, profil, gambar sareng katerangan kagiatan Anjeun. Nya kitu, pangguna sanés tiasa ningali pedaran kagiatan anjeun, komunikasi sareng Anjeun sareng ningali profil anjeun.

Nahankeun Data Pribadi Anjeun

Perusahaan bakal ngaropéa Data Pribadi anjeun ngan ukur salami dipikabutuh pikeun kaperluan anu diatur dina Sarat jeung Kaayaan Pamakéan ieu. Kami bakal ngaropéa sareng nganggo Data Pribadi anjeun dugi ka dipikabutuh pikeun matuh kawajiban hukum urang (contona, upami urang ditungtut pikeun ngaropéa data anjeun pikeun ngalaksanakeun hukum anu berlaku), ngabéréskeun sengketa, sareng ngalaksanakeun perjanjian sah sareng kawijakan urang.

Syarikat ogé bakal nahan Data Dianggo pikeun tujuan analisis internal. Dianggo Data umumna dipikagaduh pikeun waktos anu langkung pondok, kecuali nalika data ieu dianggo pikeun nguatkeun kaamanan atanapi ningkatkeun pungsionalitas Layanan Kami, atanapi Kami sacara sah wajib nahan data ieu kanggo waktos anu langkung lami.

Mindahkeun Data Pribadi Anjeun

Inpormasi anjeun, kalebet Data Pribadi, diolah di kantor operasi Perusahaan sareng di tempat sanés dimana ayana pihak-pihak dina pamrosésan. Éta hartosna yén inpormasi ieu tiasa ditransferkeun ka - sareng dijaga dina - komputer anu aya diluar nagara anjeun, propinsi, nagara atanapi yurisdiksi pamaréntahan anu sanés anu hukum panyalindungan data tiasa benten tibatan ti yurisdiksi anjeun.

Idin anjeun kana Sarat jeung Kaayaan Pamakéan ieu dituturkeun ku panyerahan inpormasi anjeun ngagambarkeun perjanjian anjeun kana pamindahan éta.

Perusahaan bakal ngalaksanakeun sagala léngkah anu dipikabutuh pikeun mastikeun yén Data anjeun diurus kalayan aman sareng saluyu sareng Sarat jeung Kaayaan Pamakéan ieu sareng henteu aya transfer data Pribadi anjeun bakal lumangsung kana hiji organisasi atanapi hiji nagara kecuali aya kontrol anu cukup dina tempat kalebet kaamanan kaamanan. Data anjeun sareng inpormasi pribadi anu sanés.

Panyingkepan Data Pribadi Anjeun

Transaksi Bisnis

Upami Kompeni aub dina ngahijikeun, akuisisi atanapi dijual aset, Data Pribadi Anjeun tiasa ditransfer. Urang bakal masihan béwara sateuacan Data Pribadi anjeun ditransfer sareng janten tunduk kana Sarat jeung Kaayaan Pamakéan anu béda.

penegak hukum

Dina kaayaan anu tangtu, Perusahaan tiasa diperyogikeun pikeun ngungkabkeun Data Pribadi anjeun upami diperyogikeun dilakukeun ku hukum atanapi ngabales paménta anu valid ku otoritas umum (sapertos pangadilan atanapi instansi pamaréntah).

Perusahaan tiasa ngungkabkeun Data Pribadi anjeun dina kapercayaan anu saé anu percaya yén tindakan sapertos kitu perlu:

  • Nurut kawajiban hukum
  • Ngalindungan sareng ngabéla hak atanapi harta Perusahaan
  • Nyegah atanapi nalungtik kemungkinan salah dina hubungan Service
  • Ngajagaan kasalametan pribadi pangguna tina Pakés sareng masarakat
  • Jaga ngalawan tanggel waler

Kaamanan Data Pribadi Anjeun

Kaamanan Data Pribadi anjeun penting pikeun Kami, tapi émut yén teu aya metode transmisi Internét, atanapi metode panyimpen éléktronik 100% aman. Sanajan Kami narékahan pikeun ngagunakeun cara anu ditampi sacara komersil pikeun nangtayungan Data Pribadi anjeun, Kami henteu tiasa ngajamin kaamanan mutlakna.

Inpormasi lengkep ngeunaan Ngolah Data Pribadi Anjeun

Panyadia Jasa gaduh aksés ka Data Pribadi anjeun ngan ukur pikeun ngalaksanakeun tugasna kanggo Kami sareng diwajibkeun henteu nyebarkeun atanapi nganggo pikeun tujuan anu sanés.

Analytics

Kami tiasa nganggo panyadia Layanan pihak katilu pikeun ngawas sareng nganalisis panggunaan Layanan kami.

perkara reklameu

Kami tiasa nganggo Panyayogi Layanan kanggo ningalikeun iklan ka Anjeun pikeun ngabantosan sareng ngajaga Jasa Kami.

Behavioral Remarketing

Perusahaan nganggo jasa pemasaran ulang pikeun diiklankeun dina halaman wéb pihak katilu ka Anjeun saatos Anjeun ngadatangan Layanan kami. Kami sareng vendor pihak katilu Kami nganggo cookies pikeun nginpokeun, ngaoptimalkeun sareng ngaladénan iklan dumasar kana kunjungan anjeun anu lami ka Layanan kami.

Privasi barudak

Layanan kami henteu nyayogikeun saha waé dina yuswa 13 taun. Kami henteu ngahaja ngumpulkeun inpormasi anu diidentipikasi pribadi ti saha waé dina umur 13 taun. Upami anjeun indung atanapi wali sareng anjeun sadar yén anak anjeun nyayogikeun Kami Data Pribadi, punten taros Kami. Upami Kami janten sadar yén Kami parantos ngempelkeun Data Pribadi ti saha waé dina yuswa 13 taun tanpa verifikasi idin indung, Urang ngalaksanakeun léngkah pikeun ngahapus inpormasi éta tina server kami.

Kami ogé tiasa ngawatesan kumaha Kami ngumpulkeun, nganggona, sareng nyimpen sababaraha inpormasi Pangguna antara umur 13 sareng 18 taun. Dina sababaraha kasus, ieu hartosna Kami moal tiasa nyayogikeun fungsionalitas anu tangtu pikeun Pamaké ieu.

Upami Urang kedah ngandelkeun idin salaku dasar hukum pikeun ngolah inpormasi anjeun sareng Nagara anjeun meryogikeun idin ti sepuh, Kami tiasa meryogikeun idin ti sepuh anjeun sateuacan Urang kumpulkeun sareng nganggo inpormasi éta.

Tautan ka Wéb séjén

Jasa Kami tiasa ngandung tautan ka situs wéb anu sanés anu dioperasikeun ku Kami. Upami Anjeun pencét kana tautan pihak katilu, Anjeun bakal diarahkeun ka situs pihak katilu éta. Kami pisan nyarankeun Anjeun pikeun nempoan Sarat jeung Kaayaan Pamakéan unggal situs anu Anjeun buka.

Urang teu boga kontrol leuwih tur nganggap euweuh tanggung jawab eusi, kawijakan privasi atawa amalan naon situs pihak katilu atawa ladenan.

Parobahan Sarat jeung Kaayaan Pamakéan ieu

Urang tiasa ngapdet Kabijakan Kaayaan urang tina waktos ka waktos. Kami bakal ngabéjaan ngeunaan parobahan naon waé ku ngirimkeun Kabijakan Privasi anyar dina kaca ieu.

Kami bakal ngawartosan Anjeun ngalangkungan email sareng / atanapi aya bewara anu menonjol ngeunaan Layanan Kami, sateuacan parobihan janten épéktip sareng ngapdet tanggal "Terakhir diénggalan" dina bagian luhur Kebijakan Privasi ieu.

Anjeun disarankan pikeun marios Sarat jeung Kaayaan Pamakéan ieu périodik pikeun parobahan nanaon. Parobahan Sarat jeung Kaayaan Pamakéan ieu nu mujarab basa aranjeunna keur dipasang dina kaca ieu.

Taros Kami

Upami anjeun ngagaduhan patarosan ngeunaan Kawijakan Privasi ieu, Anjeun tiasa taros Kami.

Istirahat di nagara panas