Ngadegna cakupan universal dina 2002 ngamungkinkeun nagara nyadiakeun cakupan kaséhatan ka sakabéh populasi Thailand 66.3 juta jalma. … Iwal ti sosial…

Istirahat di nagara panas

Kumaha anjeun ngagungkeun ultah kahiji orok urang tanpa pihak? Leupaskeun Pesta Ulang Tahun Kahiji—Coba Ieu Alternatif Ramah Orok Gantina Go Wild. Ulang taun munggaran budak leutik anjeun nyaéta…

Istirahat di nagara panas

Syarat tinggal. Calon kedah cicing di Laos salami 10 taun kontinyu sareng kedah komitmen hirup di Laos sahenteuna sahenteuna 10 bulan unggal taun. Spesialis sareng…

Istirahat di nagara panas

Thailand ngagaduhan sajarah panyebaran Virus Zika sateuacana. Ayeuna henteu aya bukti ngeunaan wabah Virus Zika anu lumangsung. Naha anjeun tiasa angkat ka Thailand upami anjeun…

Istirahat di nagara panas

Situs wéb balanja online mana anu pangsaéna di Malaysia? Dina kuartal kaopat 2020, Shopee mingpin pasar e-commerce Malaysia salaku situs e-commerce anu paling diklik di…

Istirahat di nagara panas

Kusabab naékna industri padat karya, Malaysia diperkirakeun ngagaduhan langkung ti 3 juta TKI, sakitar 10% tina populasi Malaysia. Jumlah pastina…

Istirahat di nagara panas

CDC sareng WHO nyarankeun vaksinasi di handap ieu pikeun Kamboja: hépatitis A, hépatitis B, typhoid, muriang konéng, Japanese encephalitis, rabies, meningitis, polio, campak, mumps sareng rubella (MMR), Tdap…

Istirahat di nagara panas

Dua minggu mangrupikeun waktos anu pas pikeun ngajalajah Myanmar. Upami anjeun gaduh sakedik waktos, anjeun masih tiasa gaduh pangalaman anu saé tapi peryogi perencanaan anu ati-ati….

Istirahat di nagara panas

Filipino, Pilipino, Pinoy, Pilipinas, Filipina – Naon Bédana? Filipino nyaéta cara Hispanized (atanapi Anglicized) pikeun ngarujuk kana jalma sareng basa di Filipina….

Istirahat di nagara panas

Dupi abdi tiasa ngadopsi anak kaponakan awewe kuring? 1 waleran pengacara Anjeun mimitina kedah nyuhunkeun guardianship pikeun kaponakan awewe sareng keponakan anjeun, teras narékahan pikeun ngeureunkeun kolotna…

Istirahat di nagara panas