Prosésna tiasa nyandak ti 1 dugi ka 10 taun kanggo ngaliwat sistem pengadilan Filipina anu laun sareng kabeungharan, hargana sahenteuna $ 4,800 (sakitar P250,000). Kusabab…

Istirahat di nagara panas

Wates lempeng konvergen anu aktif pisan ieu manjang sapanjang dua sisi Kapuloan Filipina, ti Luzon di kalér nepi ka Kapuloan Celebes di kidul. … Subduksi tina…

Istirahat di nagara panas

Dama nyaéta kaulinan kalayan newak luncat anu dimaénkeun di Filipina. Di jerona, sapotong kinged tiasa direbut ku kabisat ngalayang dina hiji arah. 5 × 5 grid tina…

Istirahat di nagara panas

Sumuhun. Upami anjeun mikirkeun perjalanan solo di Singapura, anjeun moal tiasa milih nagara anu langkung aman pikeun ngarambat. … Bersih, aman pisan sareng kota anu saé pikeun…

Istirahat di nagara panas

Diperkirakeun aya 8,500 spésiés tatangkalan vaskular di Semenanjung Malaysia, sareng 15,000 sanésna di Wétan. Leuweung di Malaysia Wétan diperkirakeun janten…

Istirahat di nagara panas

Oktober nepi ka Désémber (Gugur) mangrupikeun waktos anu pangsaéna pikeun nganjang ka Teluk Halong sareng usum puncak berkat cuaca anu pikaresepeun sareng kasempetan hujan anu rendah, sanaos anjeun tiasa…

Istirahat di nagara panas

Filipina boga lima jenis iklim: leuweung hujan tropis, muson tropis, sabana tropis, subtropis beueus jeung samudra (duanana aya di wewengkon luhur-luhurna) dicirikeun ku suhu rélatif luhur, oppressive…

Istirahat di nagara panas

Naha sadayana McDonalds halal? bisnis dahareun gancang kaasup. McDonalds, KFC, Hungry Jacks, Red Rooster, Subway, Domino sadayana nganggo hayam sareng kéju anu disertipikasi halal, sanaos seuseueurna…

Istirahat di nagara panas

Naha langkung saé cicing di Hoi An atanapi Da Nang? Nalika sémah milih Hoi An anu indah tibatan Da Nang anu meriah, aranjeunna nyarios éta kusabab aranjeunna mendakan…

Istirahat di nagara panas

Naha DFA ngijinkeun pelamar walk-in? Ngan ukur kasus anu luar biasa sareng darurat anu diidinan dina jalan-jalan di Courtesy Lane di DFA Aseana sareng Kantor Konsuler sanés di…

Istirahat di nagara panas