Procesi mund të zgjasë diku nga 1 deri në 10 vjet për të kaluar përmes sistemit rrënqethës të ngadalshëm dhe të mbingarkuar të gjykatave të Filipineve, që kushton të paktën 4,800 dollarë (rreth 250,000 P). Që nga…

Pushoni në vendet e nxehta

Ky kufi mjaft aktiv i pllakave konvergjente shtrihet përgjatë të dy anëve të Ishujve Filipine, nga Luzon në veri deri në Ishujt Celebes në jug. … Ulja e…

Pushoni në vendet e nxehta

Dama është një lojë me kapje kërcimtare që luhet në Filipine. Në të, një pjesë mbret mund të kapet nga kërcimi fluturues në një drejtim. Rrjeti 5×5 i…

Pushoni në vendet e nxehta

Po. Nëse po mendoni për një udhëtim të vetëm në Singapor, nuk mund të zgjidhni një vend më të sigurt për të udhëtuar. … I pastër, jashtëzakonisht i sigurt dhe një qytet i mrekullueshëm për…

Pushoni në vendet e nxehta

Vlerësohet se ka rreth 8,500 lloje bimësh vaskulare në Gadishullin e Malajzisë, me 15,000 të tjera në Lindje. Pyjet e Malajzisë Lindore vlerësohet të jenë…

Pushoni në vendet e nxehta

Tetori deri në Dhjetor (Vjeshtë) është koha më e mirë për të vizituar Gjirin Halong dhe sezonin e pikut falë motit të këndshëm dhe mundësisë së ulët të shiut, megjithëse mund të…

Pushoni në vendet e nxehta

Filipinet kanë pesë lloje klimash: pyll tropikal tropikal, muson tropikal, savana tropikale, subtropikale dhe oqeanike e lagësht (të dyja janë në zona me lartësi më të madhe) të karakterizuara nga temperatura relativisht e lartë, shtypëse…

Pushoni në vendet e nxehta

A janë hallall të gjitha McDonalds? Biznesi i ushqimit të shpejtë duke përfshirë. McDonalds, KFC, Hungry Jacks, Red Rooster, Subway, Domino's të gjithë përdorin pulë dhe djathë të çertifikuar hallall, edhe pse shumica e…

Pushoni në vendet e nxehta

A është më mirë të qëndrosh në Hoi An apo Da Nang? Kur vizitorët zgjedhin Hoi An-in piktoresk mbi Da Nang-un e gjallë, ata thonë se kjo është për shkak se ata gjejnë…

Pushoni në vendet e nxehta

A i lejon DFA aplikantët e hyrjes? VETËM RASTET E PËRJASHTIMIT DHE EMERGJENCAVE lejohen të hyjnë në këmbë në Cortesy Lane në DFA Aseana dhe zyra të tjera konsullore në…

Pushoni në vendet e nxehta